Ferry Perret Gentil

Businesscoach in Rotterdam

De Rotterdamse Businesscoach

Ferry Perret Gentil

Ik ben al bijna 20 jaar fulltime ondernemer en oprichter van meerdere succesvolle ondernemingen met miljoenen euro's omzet per jaar.
In die 20 jaar bezocht ik wereldwijd de beste coaches, trainers en leiders op het gebied van sales, marketing, coaching en business en leerde van deze mentoren alles wat er nodig is om een succesvol ondernemer te zijn. Zo trainde ik oa bij Tony Robbins, Chet Holmes, Richard Bandler, Scott Hallman, Russel Brunson, Frank Kern en vele andere. Wat ik bij hun leerde paste ik toe in mijn eigen bedrijven en met mijn werknemers. Ik weet wat werkt.

Een aantal jaren geleden heb ik mijn ondernemingen verkocht om me te focussen op waar ik echt enthousiast van word: Het coachen en trainen van ondernemers en individuen op zakelijk en prive gebied.

Ik heb jarenlang voor de gemeente Rotterdam startende ondernemers gecoacht naast het runnen van mijn eigen ondernemingen, nu ben ik oa salestrainer bij Climate Kic, de grootste europese startup incubator en betrokken bij diverse startups als sales en marketing adviseur.
Daarnaast coach ik een aantal ondernemers in Rotterdam en omgeving.

Maak een afspraak voor jouw gratis strategiesessie:
Bel, sms of whatsapp Ferry 0624994037
of mail naar ferryperretgentil@gmail.com

Be

Praktische en effectieve coaching voor ondernemers op zakelijk en persoonlijk vlak

Als oprichter van een aantal succesvolle bedrijven ken ik als geen ander de dagelijkse realiteit van een ondernemer. Het constant oplossen van problemen. Het voortdurend jezelf ontwikkelen en moeten groeien om beter te worden in wat je doet. Hoe lastig het kan zijn om een goede balans te vinden tussen werk en prive. Het omgaan, motiveren en aansturen van werknemers. De druk van deadlines, de pijn van falen en het plezier van winnen. Al die zaken die het ondernemerschap zo ingewikkeld en mooi maken.

In de 20 jaar waarin ik ondernemer ben heb ik altijd steun gekregen van goede coaches en mentoren. Hierdoor kon ik sneller leren, effectiever werken, kon ik problemen makkelijker oplossen en was ik een betere leider en een beter persoon. Als ik tegen mijn eigen barrieres, angsten of tekortkomingen aanliep zorgden zij ervoor dat ik daar overheen stapte en bleef groeien. Ik heb zoveel geleerd en toegepast in mijn eigen bedrijven en op mezelf dankzij deze mensen. En nu help ik andere ondernemers als coach en mentor en geef ik door wat ik heb geleerd. Ik help ondernemers zoals jij met het behalen van hun doelen, met groeien als ondernemer en als mens.

Voordelen van businesscoaching voor ondernemers:

 • Een goede businesscoach helpt je buiten je comfort zone te stappen en hard te groeien
 • Hij kent jouw bedrijf en markt en is een vertrouwenspersoon met wie je alles kan bespreken
 • Hij geeft je eerlijke feedback en houdt je scherp
 • Hij helpt je jouw doelen sneller en effectiever bereiken en maakt duidelijk wat er daarvoor moet gebeuren
 • Je bespaart geld en tijd, de meeste van mijn coachees geven aan tussen de 30.000 en de 100.000 per jaar te besparen door de coaching
 • Een goede businesscoach is ook een persoonlijke coach, hij helpt je te groeien als ondernemer en als persoon
 • Hij helpt je jouw leiderschap, zelfvertrouwen, communicatie en doelgerichtheid te verbeteren
 • Hij helpt je persoonlijke barrieres te doorbreken en angsten te overwinnen
 • Hij helpt je met de balans tussen werk en prive en maakt je gelukkiger
 • Hij is steunpilaar van jou en je bedrijf, in goede en in slechte tijden

Wat kan je verwachten als je werkt met Ferry als jouw businesscoach

 • 1

  Gratis en vrijblijvende Strategie Sessie

  Direct aan de slag met jouw bedrijf en je persoonlijke doelstellingen

In deze sessie ervaar je echt hoe het is om met een coach te werken. We halen naar boven wat jouw doelen zijn en wat er moet gebeuren om deze doelen te behalen. Je krijgt duidelijke handvaten voor de groei van jouw bedrijf en voor jou als ondernemer.

 

 • Gratis ervaren wat een businesscoach voor jou en je bedrijf kan betekenen
 • Direct aan de slag met jouw doelen en jouw onderneming
 • Leer om strategisch naar jouw bedrijf te kijken
 • Na deze sessie heb je een stappenplan en handvatten om jouw doelen te bereiken

 • 2

  Periodieke werksessies met duidelijke doelen en resultaten

  Twee-wekelijkse of maandelijkse sessie waarin we doelen stellen, groei realiseren en resultaten evalueren

De meeste ondernemers die ik coach hebben een vaste afspraak voor sessies. Dit helpt met het disciplinair uitvoeren van de doelen die we samen stellen en houdt jou als ondernemer scherp en actief. Natuurlijk is het altijd mogelijk om extra af te spreken bijv in periodes waarin er grote veranderingen optreden of wanneer extra ondersteuning wenselijk is.

 • Intensieve praktische sessies
 • Flexibel in tijd en met regelmaat
 • Niet lullen maar poetsen
 • Extra ondersteuning in moeilijke tijden
 • Structureel werken aan wat voor jou en jouw bedrijf belangrijk is
 • 3

  Persoonlijke sessies waarin we samen werken aan wat jou terughoudt

  Sessies waarin we werken aan jouw persoonlijke groei en leiderschap

Iedereen heeft we iets waar we tegen aanlopen bij onszelf. Angst voor bepaalde zaken, moeite me voor onszelf kiezen, last van kritiek of gevoeligheid voor de mening van anderen.
In deze sessies werken we aan personlijke groei zodat jij nog beter wordt in het leiden van jouw organisatie en het sturen van jouw leven.

 • Intensieve praktische sessies
 • Flexibel in tijd en met regelmaat
 • Niet lullen maar poetsen
 • Extra ondersteuning in moeilijke tijden
 • Structureel werken aan wat voor jou en jouw bedrijf belangrijk is

 • 4

  Online en per telefoon overleg tussen sessies door

  Altijd ondersteuning op momenten dat jij dat nodig hebt

Buiten de geplande sessies om is het ook mogelijk om even kort te bellen of te skypen om te overleggen over lopende projecten of voor advies. Jouw businesscoach is er voor jou op de momenten dat dat nodig is.

 • Altijd ondersteuning
 • Echt betrokken bij jou en jouw bedrijf
 • Vraagbaak en spiegel

Maak een afspraak voor jouw gratis strategiesessie:
Bel, sms of whatsapp Ferry 0624994037
of mail naar ferryperretgentil@gmail.com

Be

Referenties van mijn cliënten

Door jouw ervaringen als ondernemer en in het bedrijfsleven was de coaching echt
1-op-1 toepasbaar in mijn eigen bedrijf.
Ik gebruik wat ik van je heb geleerd dagelijks, ik kan beter en sneller beslissingen maken, ik heb duidelijke doelenen kan die effectief communiceren naar mijn team. De communicatie van het hele team is drastisch beter geworden.

Voor mezelf merk ik dat ik meer zelfvertrouwen heb, makkelijker kan omgaan met problemen en echt de rol van leider kan claimen. Voor mijn bedrijf is de ROI ook groot, ik denk dat de totale besparingen die ik heb gerealiseerd en de veranderingen die ik naar aanleiding van de coaching heb doorgevoerd zeker het tienvoudige hebben opgeleverd van de investering die ik heb gedaan.

Rob Kramer
Rob Kramer Juntz BV

Jouw coaching heeft ervoor gezorgd dat ik echt duidelijk heb kunnen krijgen wat ik wil en hoe ik ervoor kan gaan zorgen dat dat me ook gaat lukken.
Ik heb mijn remmingen overwonnen en ben mijn doelen aan het realiseren.

Waar ik vroeger tegenop zag kijk ik nu naar uit. Ik ben nu echt de stappen aan het zetten waar ik altijd tegen aan zat te hikken. Jij hebt het beste in mij naar voren gehaald!

Patricia Klaassen
Patricia Klaassen Wishing-a-wonder

Door alles wat je me hebt geleerd heb ik nu, na een carriere in dans en het theater, een succesvol bedrijf en help ik politici zoals Euro-parlementariers, leden van het Brits parlement, burgemeesters van grote steden en bestuurders van universiteiten en grote ondernemingen beter presenteren.
Je hebt hoe ik mezelf goed in de markt kan zetten en daarmee waarde kan realiseren , hoe ik moet netwerken en mensen op een positieve manier kan beinvloeden en stimuleren. Ik begrijp de ander en kan mijn communicatie helemaal aanpassen aan wat er nodig is om mijn doelen te bereiken

Eldridge Labinjo
Eldridge Labinjo Keynote speaker, presentatie en pitchtrainer

De ervaring die ik heb met de coaching stijl van Ferry, heeft er voor mij voor gezorgd dat ik in een aantal sessies wel 1000 stappen vooruit heb gezet. Ferry beschikt over de kracht om snel, accuraat en direct de vinger te leggen op juist datgene waar het over gaat. Geen lange verhalen, maar direct naar de kern!
Voor mij is dit een perfecte investering geweest in mijzelf, mijn ontwikkelingen en in mijn bedrijven geweest. Ik heb drie bijeenkomsten met hem gehad, waardoor ik nu nog meer in mijn kracht sta en blij ben met alles wat ik doe. Ik geniet van het ondernemerschap en ben hier nu mede door zijn sessies nog succesvoller in. Ferry heeft mij verder geholpen een aantal van mijn doelen te realiseren, en daar ben ik hem erg dankbaar voor! Ik raad hem daarom aan elke ondernemer aan!

Paul Bakker
Paul Bakker Baker&Moore I Baker's Dough

Contact Informatie

Businesscoach: Ferry Perret Gentil

Kantoor:
Scheepmakershaven 58
3011VD Rotterdam
Tel +31624994037